Zhuzhou Buytop
Tungsten Carbide Co., Ltd.

pabrik tungtung karbida BUYTOP sarta drills dirancang unggul dina profiling, pagawean, roughing, pocketing, sarta operasi slotting pikeun rupa-rupa bahan kaasup titanium, alloy super, steels hardened, stainless steels, steels, beusi tuang, grafit, kuningan & tambaga, aluminium silikon tinggi, aluminium silikon low, composites, plastik, jeung kai.Mills & drills tungtung dijieun pikeun ngarojong konsumén di sababaraha industri, kaasup aerospace, otomotif, alat-alat beurat, médis, sarta kapang & paeh.Loba di stock na siap dikirimkeun.

News didatangan konsumén

  • 微信图片_20230921094009

    Kami di dieu-Jerman Hanover Mesin Pameran Alat

    2023 Pameran Alat Mesin Hanover Jerman (EMO), waktos paméran: 18 Séptémber dugi ka 23 Séptémber 2023, lokasi paméran: Jérman-Hanover -messegelände 30521 Pusat Konférénsi Hannover Jerman-Hannover Wewengkon paméran: 190.000 méter pasagi, pamirsa anu milu: 160.000...

  • 微信图片_20230912144611

    Tungsten 3D Printer Extruder Nozzles Tungsten Carbide Printing Nozzles pikeun CR Ender Series

    BUYTOP serius ngeunaan inovasi sareng ningkatkeun pangalaman percetakan 3D.Parios sadaya fitur desain dina nozzle karbida tungsten kami.Ultra Wear-Resistant: Karasa luhur Tungsten Carbide mastikeun pamakean anu panjang sareng pangalaman ékstrusi anu mulus.