Zhuzhou Buytop
Tungsten Carbide Co., Ltd.

Mullinjtë dhe stërvitjet fundore të karabit të BUYTOP janë të dizajnuara për të shkëlqyer në funksionimin e profilizimit, përfundimit, ashpërsimit, futjes në xhepa dhe hapjes për një sërë materialesh duke përfshirë titan, super lidhje, çeliqe të ngurtësuar, çelik inox, çeliqe, gize, grafit, bronz dhe bakër, alumini me silikon të lartë, alumini me pak silic, përbërjet, plastika dhe druri.Mullinjtë dhe stërvitjet fundore janë prodhuar për të mbështetur klientët në industri të shumta, duke përfshirë hapësirën ajrore, automobilat, pajisjet e rënda, mjekësore dhe myk & die.Shumë në magazinë dhe gati për transport.

Lajme për VISITAT E KLIENTIT