Жужоу Купитоп
Волфрам карбид Co., Ltd.

Крајните мелници и дупчалки за карбид на BUYTOP се дизајнирани да се истакнат во операциите за профилирање, доработка, груба обработка, џеб и дупчење за различни материјали, вклучувајќи титаниум, супер легури, стврднати челици, нерѓосувачки челици, челици, леано железо, графит, месинг и бакар, алуминиум со висок силициум, алуминиум со низок силикон, композити, пластика и дрво.Крајните мелници и дупчалки се произведени за да ги поддржат клиентите во бројни индустрии, вклучувајќи воздушна, автомобилска, тешка опрема, медицинска и калапи и матрици.Многу на залиха и подготвени за испорака.

Вести за ПОСЕТА НА КЛИЕНТ