Zhuzhou Buytop
Tungsten Carbide Co., Ltd.

Pabrik lan pengeboran karbida BUYTOP dirancang kanggo unggul ing profiling, finishing, roughing, pocketing, lan operasi slotting kanggo macem-macem bahan kalebu titanium, paduan super, baja keras, baja tahan karat, baja, wesi tuang, grafit, kuningan & tembaga, aluminium silikon dhuwur, aluminium silikon kurang, komposit, plastik, lan kayu.Pabrik akhir & pengeboran diprodhuksi kanggo ndhukung pelanggan ing pirang-pirang industri, kalebu aeroangkasa, otomotif, alat berat, medis, lan cetakan & mati.Akeh ing saham lan siap dikirim.

CUSTOMER VISIT News